Transferuri private la Paris, CDG, Orly, Beauvais, Disneyland Transferuri Aeroporturi Disneyland Excursii Paris Contacte
En   Fr   It   Ru   Ro   Es  
Mob:+33675305439
Tel:+33675305439
Mail:office@aeroshuttletransfers.org

Palatul de la Versailles

Acest castel este situat în orașul Versailles, centrul departamentului Yvelines, situat la sud-vest de Paris. În 1661, Ludovic al XIV-lea a ordonat inaltarea castelului pornind de la o cabană de vânătoare construita pentru Louis al XIII-lea. Arhitectul Jule-Mansart Hardoin leaga constructiile prin sala cea mai vizitata a palatului: Sala Oglinzilor, lunga de 75 de metri. Regele s-a mutat definitiv in acest castel în 1682, și, astfel, aceasta devine capitala Franței. La sapte ani de la moartea regelui, Ludovic al XV-lea a decis să facă această reședință castel. El ii solicita lui Jacques-Ange Gabriel sa transforme apartamentele regale. Aceasta completează si crearea din anul 1770 a Casei Regale de Opera, construita în întregime din lemn sculptat și pictat in imitarea marmurii. Palatul a fost apoi abandonat în 1789 și folosit ca muzeu.
 

Palatul Versailles este renumit pentru parcul imens, proiectat de catre Le Notre, în timpul domniei lui Ludovic al XIV-lea. El a instalat fantani si statuiete intr-o lumina grandioasa si care sunt construite in mod repetat pe trotuare. Acest parc contine gradini franceze admirabile, decorate cu sculpturi inspirate din marile teme mitologice, iazuri și piscine de peste o sută de hectare. 

 Din 1687 marele Trianon construieste mansarda, destinata pentru odihna regelui și a lui Madame de Maintenon. Arhitectul a construit, de asemenea, capela și Orangerie. Petit Trianon a fost construit de către Gabriel în 1762 pentru Madame de Pompadour, amanta regelui Ludovic al XV-lea, dar femeia a murit înainte de inaugurarea monumentului. Marie Antoinette, ajutata de catre Richard Mique a transformat parcul Trianon, care era format din case acoperite cu stuf sau gresie rustica. 

  
Calculati costul transferului
PLECARE:
DESTINATIA:
PASAGERI:
TRANSFER:
 
PRETUL: 0 €

Ai nevoie de ajutor?

Sunați +33675305439

Sau vezi Suport Clienti

 

Evenimente

Apartamente in chirie la Disneyland
    Compania Aero Shuttle Paris Transfers va propune, in colaborare cu partenerii sai, apartamente in chirie la Disneyland, situ...
2013-09-16 citeste mai mult

Clientii despre noi