Transferuri private la Paris, CDG, Orly, Beauvais, Disneyland Transferuri Aeroporturi Disneyland Excursii Paris Contacte
En   Fr   It   Ru   Ro   Es  
Mob:+33675305439
Tel:+33675305439
Mail:office@aeroshuttletransfers.org

Muzeul Luvru și grădina sa

Muzeul Luvru este acum una dintre cele mai mari muzee din lume, fiind și cel mai vizitat din Franța. Inainte de a fi transformat in muzeu, Luvrul a fost resedinta a regilor Franței. În timpul Revoluției Franceze, în 1793, a fost transformat în muzeu național. Mitterrand a decis să facă Luvrul cel mai mare muzeu din lume. În 1988, arhitectul Ieoch Minglei a construit piramida mare, inalta de peste 20 de metri.
Muzeul Luvru gazduieste acum multe colectii de picturi și obiecte de artă. Acesta găzduiește departamente majore de egiptologie, de antichități grecești, etrusce și romane. Celebra pictura Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci se afla acolo.
Înainte de a ajunge în grădina Tuileries, putem merge sub Arcul de Triumf. Gradina Tuileries are doua iazuri mici de vară, dar care sunt foarte placute si pe timp de iarna. Catherine de Medici a fost cea care a decis ca Tuileries sa fie anexata la Louvru, astfel adaugand muzeului o galerie de 470 metri. 


 
Calculati costul transferului
PLECARE:
DESTINATIA:
PASAGERI:
TRANSFER:
 
PRETUL: 0 €

Ai nevoie de ajutor?

Sunați +33675305439

Sau vezi Suport Clienti

 

Evenimente

Apartamente in chirie la Disneyland
    Compania Aero Shuttle Paris Transfers va propune, in colaborare cu partenerii sai, apartamente in chirie la Disneyland, situ...
2013-09-16 citeste mai mult

Clientii despre noi