Transferuri private la Paris, CDG, Orly, Beauvais, Disneyland Transferuri Aeroporturi Disneyland Excursii Paris Contacte
En   Fr   It   Ru   Ro   Es  
Mob:+33675305439
Tel:+33675305439
Mail:office@aeroshuttletransfers.org
AERO SHUTTLE PARIS TRANSFERS
Calitatea si confortul Transferurilor Private si VIP, Shuttle Service la Aeroporturile din Paris: CDG, Orly si Beauvais!
Calculati costul transferului
PLECARE:
DESTINATIA:
PASAGERI:
TRANSFER:
 
PRETUL: 0 €

Rezerva unul sau mai multe transferuri!

Cumpara bilete la diferite locatii turistice in Paris!

Sau rezerva excursii!

Poti obtine un transfer gratuit!

Comisioanele noastre ti le dam tie!

Economiseste incepand de acum!

Biletele rezervate le primesti la aeroport!

Transferuri private de la Aeroporturile Charles de Gaulle, Orly si Beauvais!DESPRE AERO SHUTTLE PARIS TRANSFERS

 

AERO SHUTTLE PARIS TRANSFERS este o companie de transport de persoane fondata in anul 2012, care ofera serviciile sale pentru toate categoriile de clienti.

Alegeti  calitatea si comoditatea: cu un simplu click economisiti timp si bani, ajungand la destinatia dorita in confort si siguranta.

Rezervand un transfer cu AERO SHUTTLE PARIS TRANSFERS,  nu pierdeti timp in imensele si aglomeratele aeroporturi din Paris, iar operatorii nostri vorbitori de franceza, engleza, romana si rusa va faciliteaza sejurul.

Soferii nostri va vor intampina  in sala de sosire  cu o pancarta cu numele dv si va vor conduce la masina care v-a fost rezervata pentru transfer.

Calatorind impreuna cu noi, evitati deplasarile incomode si lente din transportul public. Schimband liniile de metrou sau luand trenul sau autobuzul cu bagajele grele si voluminoase, riscati sa va pierdeti in unul din cele mai mari orase ale lumii, iar concediul de vis se poate transforma usor intr-o drama.

 

Transferurile facute de AERO SHUTTLE PARIS TRANSFERS  sunt, de asemenea, solutia  pentru  decolarile de noapte sau matinale, cand nu este nici un mijloc de transport public.

Soferii nostri profesionisti va vor acompania la destinatie  pe strazile pariziene, creindu-va primele impresii despre capitala franceza. Astfel, va veti incepe incantati concediul, excursia sau intalnirea de afaceri.

Masinile pentru transferul dumneavoastra sunt spatioase, comode si sigure, avand reviziile tehnice facute la timp si intretinute corespunzator.

 In cazul in care doriti sa vizitati Parisul, dar va faceti griji legate de hotel, de rezervarea de bilete pentru Bateaux Mouches, Moulin Rouge, Chateaux du Versailles sau Disneyland, AERO SHUTTLE PARIS TRANSFERS va poate asista sau sugera modalitatile cele mai convenabile.

Speram sa gasiti aici toata informatia de care aveti nevoie. Scopul companiei AERO SHUTTLE PARIS TRANSFERS este sa presteze servicii de calitate si sa satisfaca toate doleantele clientilor.

AEROPORT SHUTTLE PARIS

AEROPORT SHUTTLE PARIS

Pentru transferurile shuttle, compania  utilizeaza microbuze de tipul Renault Trafic Passenger sau Peugeot Expert Tepee cu capacitatea de 9 locuri, soferul inclus.

  TRANSFERURI PRIVATE PARIS

TRANSFERURI PRIVATE PARIS

Transferurile private sunt efectuate cu microbuze de tipul Renault Trafic Passenger, Peugeot Expert Tepee sau Volkswagen Caravelle cu capacitatea de 9 locuri, soferul inclus.

  VIP TRANSFERURI AEROPORT

VIP TRANSFERURI AEROPORT

Transferurile VIP sunt destinate clientilor rafinati si iubitori de lux. Pentru acest tip de transfer compania noastra foloseste limuzine de tip Mercedes-Benz.